Politica de retur

Produsele care includ o licență electronică, nu pot fi returnate, cu excepția situației în care acestea sunt primite fizic prin curier și coletul primit este sigilat, exact așa cum a fost trimis de către client.

În conformitate cu Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, articolul 16 referitor la Exceptări de la dreptul de retragere, produsele vândute pe acest site se încadrează în punctul m) furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.  Din acest, motiv comenzile nu pot fi anulate, dar noi facem o excepție pentru cele nefinalizate și nelivrate.

Prin conținut digital se înțelegem = acele date care sunt produse şi livrate în formă digitală.

În situația în care a fost achiziționată o licență greșită pentru un produs, aceasta nu poate fi înlocuită. Totuși, în cazul licențelor electronice, se poate solicita înlocuirea lor în cazul în care acestea nu funcționează corect în termen de maximum 24 de ore de la confirmarea problemei. Returnarea licențelor electronice nu este posibilă, iar înlocuirea este oferită doar în situații de nefuncționare în termenul menționat.

_ _

Site-ul este proprietatea SC Certiprime SRL, persoană juridică română, cu sediul social în Timișoara, Bulevardul General Ion Dragalina, Nr. 27, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J35/678/2016 având Cod Unic de Înregistrare 43754776, denumită pe parcursul acestei Secțiuni, CERTIPRIME sau CERTIPRIME SRL.

CertiPrime

Demonstrează angajatorilor cât și colegilor că nivelul tău de pregătire tehnică se pliază pe tendințele industriei IT.

visa master card
Certificări IT - CertiPrime powered by IT School © 2024. Toate drepturile rezervate.