faq

Întrebări frecvente

Explorează programele de certificare disponibile (vezi meniu) și alege examenul la care dorești să participi. Completezi formularul de aplicare aferent, iar ulterior vei fi contactat pentru confirmarea înregistrării tale.

Pentru a participa la examinare, îți sunt necesare cunoștințe fundamentale (nivel mediu spre intermediate) aferente examenului pe care urmează să-l susții.
Dacă ai deja cunoștințele necesare, îți recomandăm să parcurgi încă o dată programa detaliată a examenelor disponibilă în dreptul tipului de certificare ales și să te înscrii prin completarea formularului Aplică.

Vezi aici programele de pregătire IT School și alege domeniul în care îți dorești să te perfecționezi. Programele de pregătire cu certificare internațională sunt evidențiate cu badge-ul specific. Consultă detaliile despre program și înregistrează-te prin completarea formularului de pe pagină. Programele de formare IT School, te pregătesc pentru susținerea examenului chiar din prima zi de curs.

Intervalul orar de desfășurare al examenelor de certificare este de luni până vineri, de la 10:00 la 18:00.

Examenele se pot desfășura remote sau în locațiile IT School din România.

  • Pregătirea și cunoștințele tehnice aferente examenului la care dorești să participi.
  • Laptop personal pentru susținerea examenului de certificare. În limita disponibilității îți putem pune la dispoziție și echipamentul tehnic necesar.

În cazul în care nu poți participa la examen în data stabilită, ai posibilitatea să reprogramezi examenul o singură dată, în termen de maxim 30 de zile lucrătoare de la data aleasă inițial.

Accesarea examenului se va face sub îndrumarea coordonatorului de examinare, din cadrul Certiprime - IT School.
Examenul va avea loc online, pe o platformă specifică, folosind echipamentul tehnic personal. În funcție de examen, vei avea la dispoziție între 40 și 60 minute pentru rezolvarea testului într-una din limbile disponibile pe fiecare pagină de certificare.
Fii fără grijă, toate aceste detalii vor fi reluate înaintea examinării propriu-zise, iar noi te vom ghida astfel ca tu să te poți concentra maxim asupra testului.

Pe paginile de certificare regăsești detalii specifice legate de costuri în dreptul fiecărui examen disponibil.

În baza contractului de certificare, plata se va efectua integral prin depunere numerar la bancă sau transfer bancar prin aplicațiile de mobile și home banking pe care le utilizezi.

La finalul procesului de certificare, vei putea vizualiza diploma obținută în contul tău de participant, iar tot ce rămâne de făcut este să continui să înveți pentru perfecționare, să cauți un job în domeniu și să împărtășești vestea bună cu prietenii, familia și colegii.
Acest site foloseşte cookies! Prin continuarea navigării, ești de acord cu Termenii și Condițiile
Accept